ZIP NOW CONTA SRL

0724624151 0724624*** show
office.expert@ymail.com
Open Job - 1

About Company

Pentru a obtine rezultate bune, in conditii de eficienta maxima, intotdeauna aveti nevoie de serviciile unor profesionisti. Pentru a face posibil acest lucru, noi venim in intampinearea dumneavoastra cu servicii de evidenta contabila de un inalt nivel calitativ, servicii care sa  va ajute sa luati deciziile potrivite in timp real, in scopul detinerii controlului asupra afacerii si cresterii profitului, plata unor taxe cat mai mici, in conditiile respectarii legislatiei, in vederea cladirii unei afaceri puternice, durabile, transparente si de succes.

ZIP NOW CONTA  S.R.L. este o firma de contabilitate cu o experienta de peste  6 ani in domeniul contabilitatii, membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.), ce ofera servicii complete de contabilitate si consultanta fiscala.

Echipa tanara  condusa de expert contabil cu experienta de peste 15 ani va pune la dispozitie urmatoarele servicii de contabilitate si consultanta: consultanta de specialitate in demararea unei afaceri; servicii complete de evidenta contabila; servicii de resurse umane si salarizare; servicii de consultanta fiscala; servicii de consultanta manageriala si administrarea afacerilor;
alte servicii specifice domeniului si/sau conexe.

Serviciile oferite de firma de contabilitate ZIP NOW CONTA  S.R.L, se adreseaza clientilor care desfasoara activitati economice in toate sectoare de activitate din Romania, echipa noastra de profesionisti avand o experienta de lucru de peste 15 ani in domeniul prestarii de servicii de contabilitate si evidenta contabila financiara si de gestiune..

 

Portfolio

Be the first to review “ZIP NOW CONTA SRL”

Your Rating for this listing