TERRA VAD CONT SRL

0741134754 0741134*** show
doinapacurar@gmail.com
Open Job - 1

About Company

Firma de contabilitate S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L. a fost infiintata in anul 2017, inregistrata la ONRC sub numarul J5/457/2017, cod fiscal  37188516  si are ca obiect de activitate “Activitati de contabilitate si audit financiar, consultanta in domeniul fiscal” conform cod CAEN 6920.

Firma de contabilitate S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L  este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.) si activeaza in domeniul prestarii de servicii contabile si de audit din anul 2017, conform autorizatiei numarul 12422.

Echipa noastra este formata din profesionisti care sunt experti contabili, economisti, informaticieni , inspectori de resurse umane care, prin intermediul acestei firme de contabilitate, stau la dispozitia clientilor nostri pentru a le oferi solutii optime la problemele si situatiile cu care acestia se confrunta in mediul economico-legislativ din Romania, ajutand la sustinerea si cresterea performantei afacerii, acesta fiind obiectivul final al acestor servicii de contabilitate oferite de noi. Specialistii care fac parte din echipa noastra, sunt persoane cu studii economice superioare si pregatire profesionala la standarde ridicate si au o experienta vasta  in domeniul prestarii de servicii contabile, servicii de consultanta fiscala, servicii de resurse umane si salarizare.

S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L., prin activitatea specifica unei firme de contabilitate, ofera servicii de evidenta contabila financiara si de gestiune, servicii de personal si salarizare, servicii de consultanta fiscala, servicii de expertiza contabila, servicii de audit, servicii de recrutare de personal pentru departamentul de contabilitate, servicii de organizare activitate de evidenta contabilitate, servicii de supervizare evidenta contabilitate, servicii de refacere evidenta contabilitate,  servicii de consultanta pentru afaceri si management..

Obiectivul S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L

Firma de contabilitate S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L – Servicii contabilitate, are stabilit ca obiectiv principal oferirea de servicii de evidenta contabila de un inalt nivel calitativ, servicii care sa-i ajute pe clientii nostri sa ia deciziile potrivite in timp real, in scopul detinerii controlului asupra afacerii si cresterii profitului, plata unor taxe cat mai mici, in conditiile respectarii legislatiei, in vederea cladirii unei afaceri puternice, durabile, transparente si de succes..  Noi vedem in contabilitate stiinta si arta stapanirii afacerilor, aceasta consta in “masurarea, evaluarea, cunoasterea, gestiunea si controlul activelor, datoriilor si capitalurilor proprii, precum si a rezultatelor obtinute din activitatea desfasurata”, un principiu foarte important pentru noi..

Profilul de afaceri al S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L

S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L – Servicii contabilitate, are profilul unei firme de contabilitate in plina dezvoltare, cu o capacitate foarte mare de adaptare la noile conditii economice si care reuseste sa se mentina in randul firmelor romanesti de contabilitate ce detin parteneriate de lunga durata cu clientii, parteneriate care se datoreaza seriozitatii, profesionalismului si promptitudinii cu care tratam fiecare client in parte, pe primul plan fiind urmarirea realizarii obiectivelor stabilite.

Firma de contabilitate S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L. are tot timpul in vedere descoperirea, atragerea, pastrarea si perfectionarea resursei umane, resursa umana fiind vazuta ca fiind una din cele mai importante valori ale unei companii. Secretul pentru o resursa umana de valoare se află la managementul firmei, viziunea acestuia cu privire la managementul resursei umane si responsabilitatea pe care si-o asuma in acest sens fac diferenta dintre „supravietuitor” si „invingător”.

Echipa S.C. TERRA VAD CONT  S.R.L

Reprezentata de Expert contabil PACURAR  DOINA

Portfolio

Team Member

PACURAR DOINA

Experience: 33 ANI

Be the first to review “TERRA VAD CONT SRL”

Your Rating for this listing