Centrul de Afaxeri Expert Mind

0757089404 0757089*** show
recrutare@expertmind.ro
Open Jobs - 6

Send message to "Centrul de Afaxeri Expert Mind"

Follow us

About Company

Centrul de afaceri Expert Mind oferă servicii integrate de contabilitate, gestiune externalizată a resurselor umane, consultanță financiar-contabilă, audit și servicii juridice de înființări firme. Compania activează în două regiuni ale țării, respectiv Iași și București, derulând operațiuni la nivel național.

Cu o experiență construită temeinic din ianuarie 2007, cu o echipă care se conturează printr-un număr generos de peste 170 de specialiști în contabilitate, resurse umane, audit și servicii juridice, grupul EXPERT MIND aduce plus valoare pe piața națională datorită consilierii și suportului informațional de specialitate acordate partenerilor săi. Astfel, antreprenorii pot lua decizii fundamentale pentru optimizarea, creșterea și dezvoltarea afacerii lor.

Suntem membri ai Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, ocupând Locul 1 în topul firmelor de contabilitate din Iași.

Centrul de Afaceri Expert Mind își mărește echipa! Te invităm la o discuție, iar în funcție de profilul și dorința ta de dezvoltare, vei putea face parte din unul din departamentele de Contabilitate, Consultanță fiscală, Audit financiar, Consultanță juridică, Consultanță HR, Gestiune personal și salarizare, Juridic, Recepție Clienți, Marketing, Recrutare.

Certificari:

– CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania

– Ordinul Consilierilor Juridici din Romania

– ANEVAR – Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania

– Camera Auditorilor Financiari din Romania

Portfolio

Be the first to review “Centrul de Afaxeri Expert Mind”

Your Rating for this listing