CZZ ACCOUNT SRL

0763768836 0763768*** show
cazacuvictorandrei@gmail.com
Open Jobs - 2

About Company

Serviciile profesionale în afaceri furnizate de către societatea noastră sunt asociate cu o mai bună performanță relevată de: rate de supraviețuire sporite, creștere, procese decizionale îmbunătățite și o performanță financiară superioară. Pentru a profita din plin de acest avantaj unic, trebuie să folosim încrederea clienților pentru a ne promova relevanța și pentru a le furniza acestora în continuare serviciile necesare și în contextul digitalizării informațiilor.

Un principal obectiv stabilit de întreprinderea noastră este diferențierea serviciilor față de concurență integrând cunoștințe din informatică, contabilitate, control și audit, pentru a putea oferii servicii externalizate, adaptate în funcție de necesitățile clientului, folosind cele mai noi tehnologii, reducând riscurile și erorile de procesare prin automatizare.

Este esential pentru succesul nostru în viitor să valorificăm evoluția tehnologică pentru îmbunătățirea eficienței practicilor, a serviciilor oferite clienților, precum și pentru extinderea gamei de servicii furnizate.

Ne propunem recrutarea și păstrarea noii generații de contabili, noi abordări asupra formării, educației și dezvoltării profesionale continue, precum și identificarea și satisfacerea nevoilor pieței aflate în continuă evoluție.

Open Position

Team Member

Cazacu Victor-Andrei

Be the first to review “CZZ ACCOUNT SRL”

Your Rating for this listing